21 oct 2009

it's not me. it's just me reacting to your reaction.

Ara m'ho crec, de tot això en quedara només un horrible pais enfangat. Mai m'explicaràs com s'arregla aquest gerro trencat i ens quedarem aquí, donant-nos cops contra els barrots jo i la meva força aparent, jo i la meva intel·ligència emocional de preescolar, mentre tu mires i a vegades somrius. De tot aquest regirar de tigre confinat en quedarà únicament la ferida i la por. Potser algun dia em descobreixo fent veure que les coses passen només per sota la pell, i t'entenc. Potser a tu algun dia t'atrapa un forat negre més gran que el teu, i m'entens. Mentrestant, com apareixis al concert de bigott me n'aniré corrents, trepitjant els bassals, sense mirar enrere.



18 oct 2009

de ca la botigueta



El món hi cap al palmell d'una mà, o a l'arruga d'una muntanya.
El portes amb tu, i tots aquests racons plens de terranyines
que s'esfumen
amb un cop d'alè, tan sols.

Tambe hi cap a la tauleta d'una bar,
(sempre més colls de cervessa que caps)
si es deixa que el discurs arribi al final:
-----------------------------------------.----------,,,,--ens fan fora.







8 oct 2009

Te cinc lletres, es blava.

A la bruixa bona li demanare que em doni una vida essencial, primaria, de cuatre, cinc colors, i on les novetats siguin totes variacions del mateix tema.









5 oct 2009

Molt coix, com un cuc.

Deixar d'escoltar al cohen, deixar d'escoltar al cohen at once. Posar-me una marxa militar o una musiqueta de llumetes, qualsevol cosa que quedi a l'altre extrem de la realitat. Han pintat una linia molt groga a la vorera del meu carrer. Potser la segueixo. Si em porta fins a la bruixa bona li demanare que em tregui el cap, que em treguin el cor, que em tregui el valor i no em deixi tornar mai mes a casa. De moment he anat a l'oftalmologa i m'ha dit que si l'ull em pica es perque el tinc sec, que no faig prou llagrima m'ha dit. jaja.






3 oct 2009

Happy Books

-
Contra la depresion, pues eso, ir de compras:

- Picasso (Taschen, 25 aniversario)
-
La comunicacion no verbal (Flora Davis)
-
El arte de llevar razon, expuesto en 38 estratagemas (A. Schopenhauer)
-
Guerra y Paz (Lev Tolstoi)
-
La Santa Biblia
-
La trilogia de Nueva York (Paul Auster)